De BMW F 700 GS bij Simako-BDM.

Unstoppable Enduro: De BMW F 700 GS.

Dat is nog eens onbezorgd rijplezier voor iedereen: de BMW F 700 GS, de directe opvolger van de F 650 GS. Door een kortere eindoverbrenging reageert de 75 pk motor feller op het gas, met behoud van zijn uitstekende handling.
Deze combinatie maakt de F 700 GS tot de ideale allrounder binnen de GS familie, wat uw rijstijl ook is en hoe ervaren u ook bent.Natuurlijk is iets goeds nog beter te maken: met standaard ABS en zowel ESA als ASC in het optieprogramma rijdt u niet alleen veiliger, maar ook veel comfortabeler. Een laag eigen gewicht, een lage zit en de mogelijkheid van een verlagingset af fabriek maken de F 700 GS ook voor vrouwen de ideale allround enduro.GS gevoel alom: het nieuwe design van het wind-
scherm en de wijzerplaten, de smoke getinte knipper-
lichten en het LED-achterlicht geven de F 700 GS de volwassen uitstraling die deze machine verdient. En met drie kleurvarianten is uw favoriete kleur er zeker bij: het ingetogen Red Apple metallic, het stoere Ostragrau metallic matt of het dynamische Glaciersilber metallic.Zoals gebruikelijk bij BMW Motorrad is er ook voor de F 700 GS een ruime keuze uit opties en accessoires waarmee u uw BMW tot in de details naar eigen smaak kunt uitrusten.

Dat is de nieuwe BMW F 700 GS - de ultieme allrounder.